A metamorf masszázs

 A metamorfózis görög eredetű szó, melynek jelentése átalakulás. A metamorf masszázs  szelíd blokkoldó technika gyengéd érintésekkel. Könnyed mozdulatokkal segít  felszabadítani és átalakítani a traumákat lelki blokkokat, melynek révén a szervezet újra harmóniába kerül. 

                                                                              

„A masszázs a szeretet nyelve, a szeretet szinonimája. A masszázs a Föld egyik legérzékenyebb művészete, ami olyasvalami, amit tanulhatsz és tanulhatsz egész életedben. Ez a tanulás az egyik legcsodálatosabb dolog. “    Osho

 

 

Érintések az örömtelibb önmegvalósító életért.

A metamorf masszázs  szelíd blokkoldó technika gyengéd érintésekkel. Könnyed mozdulatokkal segít  felszabadítani és átalakítani a traumákat lelki blokkokat, melynek révén a szervezet újra harmóniába kerül. A metamorf masszázs megszabadítja a lelket a sérülésektől, így teremtve lehetőséget arra, hogy örömtelibb teljesebb életet éljünk. Nem hagyományos masszázsról van szó, a főszerep a lágy finom érintéseken van a megfelelő helyeken alkalmazott igen finom érintések által lehetségessé válik, hogy a tudatalattiból kioldódjanak a lelki blokkok. 

A metamorf masszázs a mindennapi életben, élet szemléletben hoz változást, javulást. Nem a hagyományos értelemben vett masszázs, hanem egy nagyon finom érintéses technika, a lábfejen a kéz élen, a koponyán és az arcon, amely gyermekek és felnőttek részére  egyaránt alkalmas. 

A kezelés ruhában történik háton fekvő helyzetben az időtartama körülbelül 45-60 perc. 

Rendszeresen végezve segít eltüntetni a félelmeket, gátlásokat, a negatív gondolatokat, a nyomasztó érzéseket, segít nyitottabbá, életerősebbé válni, megnő az önbizalmunk, az életbe vetett hitünk, vidámabbak, jókedvűek optimistábbak leszünk. Megváltoznak céljaink, és ezáltal elkezdenek javulni az életkörülményeink is. A pszichoszomatikus betegségek és tünetek is rendeződhetnek. 

Tájékoztatlak, hogy nem állítok fel egészségügyi állapotodról semmilyen diagnózist nem rendelkezek orvosi képzettséggel, és nem fogok javasolni semmilyen terápiát .A metamorf masszázs célja a harmónia visszaállítása, testi szellemi lelki szinten, mely beindítja a szervezet önregeneráló folyamatait.

A metamorf masszázsról részletesebben

 

Ez a technika a  gerinc reflex pontjait célozza meg. A gerinc csatornán futnak az idegek, melyek a különböző impulzusokat az idegrendszerbe, illetve a nyúlt agyba szállítják. Itt található a vegetatív idegrendszer központja és a rejtélyes tudatalatti székhelye is. Minden lelki sérülés, megrázkódtatás fájdalom ide kerül, és itt raktározódik el. Ezek a lelki blokkok mint a folyón a gátak akadályozzák az energiaáramlást.

A masszázs lényege, hogy finom érintésekből keletkező energia hullámmal tisztítjuk az érzelmi blokkokat. Régen a magyar nép gyógyítói a sámánok alkalmazták ezt a technikát. A megfelelő helyeken alkalmazott igen finom érintések által lehetségessé válik, hogy a tudatalattiból kioldódjanak a lelki blokkok, oldva az előző életekből áthozott tudattalan hátráltató emlékeket,  a magzati korban és a szülés ,  születés utáni életben kialakult lelki blokkokat is.

Földi létünk során több kellemetlen hatás is érhet bennünket. Ilyenek például a traumák, sokk hatások, megaláztatás és megrázkódtatások, fájdalmak, esetleg szégyen érzése, lelkiismereti kérdések, a szeretet megvonás. Ezek lehetnek nagy jelentőségű történések az életünkben, de lehetnek csekélyebb volumenű hatások, amelyekre tudatunkkal nem emlékszünk már, de a sejt emlékezetünk megőrzi azokat. Ezeket hívjuk a metamorf masszázsban, lelki blokkoknak.

Ezek összessége akadályozhat minket szabadságukban. Testileg, lelkileg és szellemileg is akadályozza az egészséges életenergia áramlásokat és kialakulhatnak testi -érzelmi -értelmi tünetek az életünkben. Bizonyos területek energia hiányosak lesznek, ekkor  félelmekkel, fóbiákkal, esetleg depresszióval küzdünk, nem úgy működik az életünk, ahogy szeretnénk, nem tudjuk megoldani az utunk során a felmerülő problémákat.

A metamorf kezelések során 3 idősíkot érintünk.

-Előző életekből hozott blokkok.

-Magzati korszakból hozott blokkok 

-A születéstől a jelenig létrejött blokkok 

Életünk fejlődése folyamán számtalan változáson haladunk át, és a metamorf masszázs is ezt a fejlődést támogatja a finom érintések útján. A gyakorlatban a lábfej belső vonalán, a kézfejen a hüvelykujj csúcsától egészen a csuklóig, a fejtetőn és az arcon lévő reflex pontokat érintve dolgozunk, amelyek összeköttetésben állnak a gerincen található fő pontokkal.

A metamorf masszázs lágy finom érintésekkel a gerinc reflex pontjain keresztül stimulálja a gerincet és a keletkező energia hullám kilöki ezeket a lelki blokkokat. A módszer kíméletes, de nagyon hatékony.

A kezelések során a három síkon történő munkával az előző életekből tárolt minták, képek, a magzati korban ért hatások és a jelen életben szerzett blokkok is a tudattalanba bukkannak fel és kerülnek feloldásra.  

A test reflex pontjai

Egy gyengéd érzékelhető, de mégis hatalmas erő képes végigmenni a test reflex pontjain, amelyek egy örömteli ellazulást biztosítanak a testnek. A testnek, mely mint tudjuk a lélek temploma.  A kezelés során ami nem szolgál már helyet cserél azzal, ami örömöt, békét és harmóniát hozhat az életben. 

A reflex pontok finom stimulálásával megkapja az impulzust a gerinc és azon keresztül az idegrendszer, majd a tudat alatti székhelyén a nyúlt agy is. 

A metamorf masszázsban a szív csakrának van különös jelentősége, mert a szívcsakrán keresztül oldjuk fel, dolgozzuk ki a felbukkant terheket, sérüléseket és traumákat.  Nemcsak az energiák kidolgozása történik a szívcsakrában, hanem a masszázs végén a kiürült energiák helyét, amelyek már nem szolgáltak a szívcsakrán keresztül töltjük fel, hogy ne keletkezhessen energiahiány a testben. 

A metamorf technika segíthet a családi morfogenetikus mezőből hozott sérülések, működések és traumák felismerésére és gyógyítására.  

A masszázs során előbb a jobb, majd a bal lábon haladok végig 3-3  alkalommal ez a 3 létsíknak megfelelően, majd a jobb és bal kéz fejen szintén 3-3 alkalommal és ugyanezen elven végül a fejtetőn és az arcon. Minden kört követően a szívcsakrán keresztül dolgozom el azokat a felbukkanó energiákat, melyek már nem szolgálják energetikai rendszeredet, majd itt töltöm vissza, hogy ne maradjanak üres energetikai helyek a rendszeredben. Ezalatt neked tényleg csak egy dolgod van, pihenj és engedd magad bele a folyamatba. A kezelés végeztével pedig átbeszélhetjük, hogy milyen érzések, gondolatok, képek bukkantak fel benned. Persze semmit sem kötelező megosztani minden egyéni igények szerint történik a kezelés végeztével. 

Kipróbálási lehetőség, a Lélekhangoló napok alkalmain.

Aktuális programok a Fb. események menüben.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük