Bérlési lehetőségek

A LÉLEKHANG FényTérben bérlési lehetőségek közül választhatsz.  Három féle kedvező konstrukciót állítottunk össze, mert szerettük volna figyelembe venni azt, hogy milyen gyakran, mennyi időt töltenek el nálunk a bérlőink.

Mindhárom kiadó helyiségünkre, ugyanazok a feltételek vonatkoznak.

Kérlek, tanulmányozd át ezeket a lehetőségeket, és válaszd ki a számodra megfelelőt!

Kérdéseiddel, keress minket bátran, készséggel válaszolunk. Ha szükséges, segítünk kiválasztani a megfelelő konstrukciót.

1. ALKALMI BÉRLÉS

Alkalmanként, rendszeresen (havonta, kéthavonta) vagy rendszertelenül keresel helyet a tevékenységed, programod számára?

Bármelyik helyiséget bérelheted alkalmanként, akár 1 órára, de akár egész napra is, és használd ki a kedvezményeket!
Hosszabb bérlési idő esetén a 3. bérlési órától kezdve, minden megkezdett óra díja kicsivel kedvezőbb, mint az előzőek. Kérlek, tekintsd meg a táblázatot!

FELTÉTELEK:

Az időpontot szóban vagy írásban egyeztetjük, számodra foglaljuk, FOGLALÓT NEM KÉRÜNK. A bérlési díjat a teljesítés napján kérjük rendezni. Erről számlát adunk.

LEMONDÁS:

Az időpont előtt 1 héten belüli lemondás esetén a bérleti díj 50%-át kiszámlázzuk. 24 órán belüli lemondás esetén a 100% bérleti díjat kiszámlázzuk, és kérjük készpénzben vagy utalással rendezni.

IDŐPONT MÓDOSÍTÁS:

Lehetőség van az időpont egyszeri módosítására a lemondási határidőkön BELÜL is. Ha ezek a módosított időpontok sem kerülnek felhasználásra, a lemondási feltéteket a második időpont lemondására vonatkoztatjuk.

Ha GYAKRABBAN szeretnél nálunk bérelni, akkor is élhetsz az alkalmi bérlés rendjével, ez a konstrukció bármikor választható.

ALKALMI BÉRLÉS DÍJAI – Lélekhang FényTér

2. ÓRADÍJAS, BÉRLET JELLEGŰ KONSTRUKCIÓ

Ez a konstrukció azok számára lehet előnyös, akik egyszerre egy-két órát vagy fél napot szeretnének nálunk dolgozni, de az időpontokat nem tudják előre, azokat folyamatában szeretnék egyeztetni, és akár felváltva többféle tevékenységet, egyénit és csoportosat is szeretnének tartani. A bérelt órák bármely tevékenységre felhasználhatóak, akár váltogatva is.

Ez a konstrukció időszakosan, vagy folyamatosan is választható.

Ha pl. úgy gondolod, hogy a következő 30 napban kb. 15 órát szeretnél nálunk dolgozni, de nem tudod előre, hogy milyen időpontokban.

FELTÉTELEK:

Vásárold meg előre a bérelni kívánt időt, egy kedvezményes óradíjon, és egyeztess időpontokat, rugalmasan. Az időpontokat, a ház szabad kapacitásából, folyamatosan tudod foglalni és szükség esetén módosítani, amit előzetesen velünk kell egyeztetni.
Természetesen, ha már előre tudod az időpontjaidat, akkor azokat 30 napra előre le is foglalhatod.

A megvásárolt órák felhasználására 30 naptári nap áll rendelkezésre.

Amennyiben nem találunk szabad időpontot, akkor feltételek nélkül tovább vihető a bérelt időkeret, a vásárlástól számítva maximum 90 naptári napig (3 hónap).

Ha nem elég a megvásárolt óraszám, akkor rugalmasan, a 30 nap letelte előtt, újabb órákat vásárolhatsz, és a 30 napos érvényesség újra indul.

Amennyiben nem sikerül felhasználni 30 napon belül a megvásárolt órákat, azok átvihetők a következő 30 napra. Ha a második 30 napban sem sikerül felhasználni, az órák elvesznek.
A fel nem használt órák úgy menthetők meg, ha újabb órákat vásárolsz (minimum 3 óra), és az 1+1 hónap újra indul.

ÖSSZEFOGLALVA:

 • időszakosan vagy folyamatosan is bérelhetsz időt.
 • a hónap bármely napjától megvásárolható, 30 naptári napra szóló időkeret.
 • előre fizetendő, erről számlát adunk.
 • a megvásárolt órák, egyeztetéssel, a szabad időpontok függvényében használhatóak fel.
 • a fel nem használt órák, a következő hónapra átvihetők.
 • ha nem kerül a 2. hónapban sem felhasználásra, akkor elvész.
 • a fel nem használt óra, úgy menthető meg, ha újabb alkalmat vásárolsz a meglévő mellé. Így újra kezdődik az 1 + 1 hónap felhasználási időszak.
 • ha nem találunk szabad időpontot, akkor az ide vonatkozó időkeret 90 naptári napig továbbvihető.
ÓRADÍJAS, BÉRLET JELLEGŰ – Lélekhang FényTér

3. HOSSZÚ TÁVÚ, RÉSZIDEJŰ BÉRLÉS 

Ez a lehetőség azoknak szól, akik folyamatosan szeretnének nálunk dolgozni, fix időpontokban, pl. minden szerdán és pénteken, vagy pl. kéthetente hétfőn, stb.

Kedvezményes óradíjon, tartósan is kibérelhetsz fix időszakokat, amit folyamatosan fenntartunk számodra. A kibérelt időkkel teljes körűen rendelkezel, rajtad áll, hogy dolgozol-e vagy nem.

Ennél a verziónál a rád vonatkozó bérleti díjat hónap elején, előre kérjük megfizetni, számla ellenében, készpénzben vagy utalással, ahogy neked kényelmes.  A fizetés időpontját egyénileg egyeztetjük.

 ÖSSZEFOGLALVA:

 • hosszú távú, folyamatos bérlés.
 • előre kijelölt, fix időpontok és helyiség.
 • hónap elején előre fizetendő, erről számlát adunk.
 • a lefoglalt idővel, időpontokkal a bérlő rendelkezik.
 • lemondásra nincsen lehetőség, alkalmanként módosításra igen.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük