Helyiségek a Lélekhang FényTérben

A veszprémi belvároshoz közel található családi ház, melyben a Lélekhang FényTér működik. Három helyiség van, melyet tudsz használni, bérelni a tevékenységeidhez. Családias, csendes hangulattal, rugalmas feltételekkel. Méretében és funkciójában más igényeket képes kielégíteni mindhárom tér. Nézd meg őket egyesével.

 

Ha személyesen tekintenéd meg, akkor a Nyitott órák keretében (Hétfő: 10:00-13:00 és 15:00-18:00), látogass el, Veszprém, Rózsa utca 13-ba.

 

LÉLEK-FényTér

EGYÉNI KEZELŐ (kb. 9 nm)

Egyéni kezelésekhez, konzultációkhoz, mini csoportos (max. 8 fő) meditációhoz vagy beszélgető körhöz, de akár irodai tevékenységhez, megbeszéléshez is alkalmas.

Egyetlen fix berendezése a szekrény, ezen kívül igény szerint át- és berendezhető. Kényelmesen elfér benne egy masszázságy, vagy körbe rakva maximum 10, de kényelmesen 6-8 szék.

WIFI és white board törölhető tábla használata lehetséges.

A helyiség világos, hatalmas ablakkal rendelkezik. Alapterülete L-alakú, hasznos területe 350×210 cm, plusz a rövid oldalon egy kis beugró 110×125 cm, ahol a szekrény is található.

 

ARANY-FényTér 

CSOPORTSZOBA (kb. 30 nm)

Csoportos foglalkozásokhoz, előadásokhoz, tanfolyamokhoz, tornához, jógához, de egyéni foglalkozásokhoz, kezelésekhez, konzultációkhoz is alkalmas.

A terem világos, és jó fényforrásokkal is ellátott.
Szőnyeggel borított, kevés bútorzattal rendelkezik. Elfér pl. 20 db szék körbe helyezve (rendelkezésre áll), vagy 5 db jógamatrac (nincs a házban). Földön üléshez biztosított néhány ülőpárna és takarók.

WIFI használat megoldható, white board törölhető táblával rendelkezik.

NAP-FényTér

CSOPORTSZOBA (kb. 30 nm)

Kis csoportos foglalkozásokhoz, kézműves tevékenységekhez, workshopokhoz,bemutatókhoz, tanfolyamokhoz alkalmas.

Az ablakoknak köszönhetően világos, és jó fényforrásokkal is rendelkezik.
A helyiségnek fix berendezése a nagy asztal a terem közepén, ahol kb. 9-10 személy fér el az asztalt körbe ülve (bővíthető).
WIFI használat megoldható, white board törölhető tábla rendelkezésre áll.

 

A ház felszereltsége és további előnyök, melyekkel téged és a programodat támogatjuk.

A bérlés a mosdó (WC, zuhanyzó) és a felszerelt konyha használatát is tartalmazza. A konyhában ét

elmelegítés, kávé- és teafőzési lehetőség adott, hűtő, mikró, étkészletek, poharak bögrék használata megengedett.

A helyszínen rendelkezésre állnak 1 db white board (lemosható tábla), székek, néhány párna, takarók. De pl. polifómok, kezelőágyak nincsenek.

Rendszeres bérlők számára a kapacitásunk erejéig lehetővé tesszük a tevékenységhez szükséges eszközök tárolását.

A helyiségek egyedi fűtéssel rendelkeznek, a fűtés konvektorral és elektromos kiegészítő berendezésekkel megoldott, a helyiségek külön-külön a tevékenységhez szükséges hőmérsékletre fűthetőek.
Nyári időszakban ventilátorokkal tudjuk kellemesebbé tenni a nagy meleget, amikor szükséges. A ház falazata nem engedi szélsőségesen felmelegedni az épületet.

Az épület két bejárattal rendelkezik, így egyes helyiségek két irányból megközelíthetőek. A hátsó ajtó egy pici kertre nyílik, rózsákkal, levendulával, citromfűvel, egyéb virágokkal. A kert a szünetekhez, dohányzáshoz nyújt ideális teret, különösen jó idő esetén.

További előnyök:

Rendszeres bérlőinknek lehetőséget biztosítunk, hogy a névjegykártyájukat, szóróanyagukat elhelyezzék a LÉLEKHANG FényTérben, az erre a célra rendszeresített polcon.

A meghirdetett rendezvényt, a LÉLEKHANG FényTér a saját facebook oldalán megosztja és ajánlja. (Szervezőként nem, de helyszínként megjelölhető.)

Egy válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük