HOGY VAGY KLUB

A Hogy vagy klub, azzal a céllal indult, hogy teret biztosítson az emberi kapcsolódásoknak. Fontos, ebben a rohanó, és elszemélytelenedő világban, hogy figyeljünk RÁD és figyeljünk EGYMÁSRA. 

Az aktuális klub estek eseményét, témáját, időpontját a Lélekhang Alapítvány Facebook oldalának, eseményei között megtalálod, a linken, vagy a képre kattintva.

Kíváncsiak vagyunk, hogy TE hol tartasz, NEKED milyen az aktuális témával kapcsolatos meglátásod, tapasztalatod, folyamatod, vagy milyen nehézségeid vannak ezzel kapcsolatban.
 
A „Hogy Vagy Klub” azért jött létre, hogy segítsük, támogassuk és inspiráljuk egymást, hogy megtegyük az első lépéseket a megoldás felé.

A csoport ereje segít abban, hogy az energiákat összpontosítva, egymásra figyelve, meglásd, milyen csodálatos értékekkel rendelkezel…????????, hogy nem vagy egyedül.????‍????‍????‍????????‍????‍????‍????
 

Havonta egy beszélgetős klubestet tartunk.

Tervek szerint, 4 hetente, péntek délután

Alkalmanként más és más témát hozunk, más és más házigazdával. Várunk egy kellemes, laza beszélgetős, egymásra figyelős esttel! 

A részvétel díjtalan! Vagyis a hozzájárulást a Lélekhang Alapítvány a működéséhez, a rendezvények lebonyolításához elfogad. 

A rendezvények lebonyolításának lehetőségét szeretnénk megtartani és finanszírozni, hogy még jobban hozzájárulás lehessünk a TE lelki hangolódásodhoz is. 

Az aktuális klub estek eseményét, témáját, időpontját a Lélekhang Alapítvány Facebook oldalának, eseményei között megtalálod.

TARTS VELÜNK, EGY BESZÉLGETÉSRE!

Ha úgy érzed, hogy itt a helyed szeretettel várunk❗️❗️
@Veszprém, Lélekhang Alapítvány Rózsa utca 13.

Kérlek, ha jönnél, a hely korlátozott befogadóképessége miatt, töltsd ki az alábbi ŰRLAPOT


A RÉSZVÉTEL INGYENES, de a Lélekhang Alapítvány adományokat elfogad.
 

Eddigi klubestek témái és a fb. esemény linkek: 

Hogy vagy klub – Magány vagy egyedüllét? 

2023.12.01. 17:00

Hogy vagy klub – Évindító a vágyak/célok vonzásában. 

 

2024.02.16. 17:00

Hogy vagy klub – KIKELET.

2024.03.15. 17:00

Hogy vagy klub – Betegségek és a lelki hátterek

 

2024.04.12. 17:00

Hogy vagy klub – A NŐ szerepe régen és most. 

2024.05.10. 17:00
 
 
 
 
 
 
 

 

Töltsd ki az alábbi ŰRLAPOT, hogy az aktuális programokról e-mailben értesülhess. ŰRLAP

Ha szívesen megosztanád velünk ötleteid, igényeid, esetleg kapcsolódnál a közösséghez, az Ötlet börze – Igény felmérés gombra vagy a képre kattints. A kitöltők ajándékot kapnak!

Mi már nagyon várjuk a találkozást!!!