Ajándék tőlünk, neked, a kapcsolatok témájában.

Ajándék tőlünk, neked, a kapcsolatok témájában.

Ötlet börze – Igény felmérés című drive űrlap kitöltőinek, hálánk jeléül, az alábbi ajándékot nyújtjuk át! Ajándék tőlünk, neked, a kapcsolatok témájában. Sok-sok szempont, sok-sok lehetőség kínálkozik számodra, amivel a kapcsolati rendszereidet javíthatod. Mi most három megközelítést kínálunk számodra, hogy segítsük a megértést, támogassuk a rálátást és így könnyebbé váljék számodra a boldogság és a béke megtalálása. „Ideális kapcsolatra vágysz? Ismerd meg önmagad!”

Az első terület a numerológia, a második a családállítás és a harmadik egy elmélyülés, egy meditáció.

Fogadd szeretettel!

Hálásan köszönjük, hogy ötleteddel, tapasztalatoddal, igényeddel segíted a Lélekhang Alapítványt. Célunk ezzel az űrlappal, hogy hatékonyan, egymást támogatva egy töltő állomás, egy lelki segítő tér alapjait helyezzük le, melyben kiutat és fejlődést mutathatunk és találhatunk is.

Ajándék tőlünk, neked, a kapcsolatok témájában. 1.

Világunk kapcsolataink tükrében

Divatos téma manapság a kapcsolatainkkal foglalkozni. Miért nem működik? Mit tegyünk azért, hogy párkapcsolatunk tökéletesen működjön? Milyen helyzetben, hogyan reagáljunk. Hogyan ismerjük ki a másikat?

DE! Mielőtt másokkal foglalkoznánk, önmagunkon kívül helyeznénk helyzeteinket, történéseinket, vajon elgondolkodunk-e azon, hogy Önmagunkat ismerjük-e!? Tudjuk-e saját magunkat kívülről figyelni? Tisztában vagyunk-e képességeinkkel, hozott vagy tanult mintáinkkal? Ismerjük-e személyiségünk magasságait és mélységeit, kapcsolódási képességeinket? Nos, aki mindezzel tisztában van, az ne olvassa tovább szerény szösszenetemet. Ez az írás annak szól, aki fejlődni akar, aki tenni akar saját boldogságáért! Hogyan? Ismerd meg önmagad, és tudni fogod a sorsodat! Változtass magadon, és megváltozik a sorsod! A sorsunk pedig mi magunk vagyunk!

Jó, jó! De hogyan fogjak hozzá? Teszed fel a kérdést. Nos, több lehetőségünk is adott ehhez. Születési képletünk ebben a legnagyobb segítség. A bolygók állása előre vetíti alternatíváinkat, erről szól pld. az asztrológia. Viszont van egy egyszerűbb mód is, hogy rálássunk létezésünk folyamatára ez pedig a numerológia, vagy magyarul számmisztika. Misztikusan hangzik J, mégsem az. A számok minősége, összetétele egy születési képletben az avatott szemnek átlátható életlehetőségek, képességek, feladatok, történések térképe. Választ ad arra; miért abba a családba születtünk, miért azt a munkát választottuk, miért és hogyan reagálunk a környező világra, mi az, ami támogat és mi az, ami gátol bennünket. Hogyan viselkedünk kapcsolatainkban, milyen reakcióink vannak bizonyos napokon.

Fogalmazhatnék úgy is: A numerológia használati utasítás az életünkhöz.

Ha érdekel egy használati utasítás, hogyan tudod egyszerűen érthetővé tenni az életed, akkor nálunk a helyed!

Ajándék tőlünk, neked, a kapcsolatok témájában. 2.

Hogyan segíthet a családállítás rendszere kapcsolataink formálásában és önmagunk megismerésében?

Vegyünk például elsőként saját létezésünk alapjait.

Szüleinknek köszönhetjük a legnagyobb ajándékot az életünket.

Mindannyian a szüleink gyermekei vagyunk, és nem csak arról van szó, hogy van két szülőnk, hanem mi vagyunk anyánk és apánk.

Mindketten 50-50%-ban örökítették magukat bennünk.

Akárhogyan is érzünk, gondolkodunk, akármi is a véleményünk róluk, akárhogy is jöttek ki egymással stb.,a szüleink gyermekei vagyunk.

Ez olyan tény, hogyha őket nem fogadjuk el úgy ahogy vannak, magunkat sem fogadjuk el.

Ha  megvizsgáljuk magunkban a felsorolt megállapításokkal kapcsolatos érzéseinket, az itt tapasztalt néhány felismerés rögtön közelebb visz önmagunk megismeréséhez.

A családállítás megalapozása Bert Hellingertől ered.

„Létezik egy mélység melyben minden összefolyik. Ez a mélység kívül esik az idő határain. Az élet olyan mint egy piramis. Fenn az egészen kicsi kis csúcson zajlik minden. Lenn a mélységben a jövő és a múlt összemosódik. Ott csak tér van idő nincs. Néha előáll olyan helyzet melynek során kapcsolatba kerülünk ezzel a mélységgel. Ilyenkor valamilyen rejtett rendszert ismerünk fel benne és lelkünk valami nagyobb méretű irányába képes elmozdulni.”/Bert Hellinger/

Ez a módszer ma már nem csak azokban a problémákban lehet segítségünkre melyekre régen használták, hiszen  gyakorlati tapasztalatokra építve és a kor igényeihez igazodva hatalmas fejlődésen ment keresztül, hanem életünk minden területén alkalmazhatjuk. A Hellinger által felállított alap törvényszerűségek azonban nem változtak.

Hellinger szerint a kapcsolataink sikeressége a Renden a kötődésen, és az adni és kapni közötti egyensúlyon múlik.

A legfontosabb Rendek a következők:

1.Az odatartozás rendje, ami azt jelenti, hogy mindenkinek joga van a családhoz  tartozni.

2.Az adás és elfogadás egyensúlya. A boldogság itt az adás és az elfogadás folyamatosan áramló mennyiségétől függ. Nem csak jó dolgokat kapunk, hanem rosszakat is.

Fontos! A szeretetet mindig nagyobbal, a bántást mindig kisebbel kell viszonozni.

Kapcsolatainkban  legtöbbször a probléma az itt megmutatkozó aránytalanságokból ered.

3.Az időbeli sorrend azt mondja ki, hogy akik előbb érkeztek a családba elsőbbséget élveznek. Csoportokra rendszerekre viszont az az érvényes hogy amelyik utóbb alakult magasabb rendű mint az előbbi.

Az élet kötődésekből alakul ki és új kötődéseket teremt.

Lelkiismeretünk alapján kötődünk a családhoz melybe beleszülettünk.

Ha nem is mindig érzékeljük ezt a köteléket azért még nem jelenti azt, hogy nem létezik.

Mindenki akivel egy családtag új kötődést alakit ki szintén a családhoz tartozik.

Lelkiismeretünkkel reagálunk mindenre ami ezt a kötődést megingatja.

Jó a lelkiismeretünk, ha  a viselkedésünk összhangban van a családhoz való tartozással, rossz ha valami oknál fogva a család kivet magából.

Kapcsolatainkra tehát legerősebb hatással a családunk van, először a gyermekkori, majd később felnőve az amit a párunkkal alapítunk. Az előbbi mindig egyenlőtlen, az időbeli sorrend miatt, a férfi és nő közötti kapcsolat viszont egyenlők közötti kapcsolat.

A családunk az erő helye. Szüleink, nagyszüleink stb. testvéreink alkotják azokat az erővonalakat, amelyek összekötnek bennünket, bennünk élnek, és mi is továbbadunk.

Ha ez az erő akadálytalanul áramlik, minden rendben van, de ez legtöbbször nincs így. Szinte mindenki megtapasztalja a családdal való szembenállást, és ez felnőttként az erő csökkenéséhez vezet.

Az a mód ahogyan fogadjuk a szülői energia áramlását, nagy mértékben meghatározza, hogy hogyan veszünk részt társas kapcsolatainkban.

Ha megítéljük a szüleinket ellenállunk az energiának, nem fogadjuk el. Csak harcolunk és harcolunk.

Ezzel tulajdonképpen magunk ellen harcolunk.

Ha viszont tisztelettel elfogadjuk amit kapunk, és megszűnik az ellenállás, döbbenetes módon megváltozhat az életünk, és megerősödhetünk.

Az itt felsorolt törvényszerűségek csak nagyon apró részét képezik egy olyan rendszernek, melyre ha ránézünk mikor elakadást észlelünk az éltünkben, mint egy aktuális fénykép, sok mindent megmutathat.

Ha tisztelettel és alázattal közelítünk mindent megmutat. Minden akadályt és segítséget mely közelebb visz önmagunk kiteljesedéséhez.

Ha úgy érezzük elég bátrak vagyunk hozzá és valóban akarunk egy adott helyzetből kimozdulni, kérjük egy családállító segítségét.

Ajándék tőlünk, neked, a kapcsolatok témájában. 3.

Meditáció, a kapcsolatokban való működésünk megértéséért és energetizálásáért.

Ez a hanganyag, egy oldalról közelíti meg a témát. Több lehetőség, több folyamat is működhet a háttérben, melyekkel érdemes foglalkozni.

Teremts nyugalmas légkört, és helyezkedj el kényelmesen. 25 percet szentelj magadra, az önreflexióra, a rálátásokra, a kapcsolataid hátterére.

 

 

Hálásan köszönjük, hogy ötleteddel, tapasztalatoddal, igényeddel segíted a Lélekhang Alapítványt. Célunk ezzel az űrlappal, hogy hatékonyan, egymást támogatva egy töltő állomás, egy lelki segítő tér alapjait helyezzük le, melyben kiutat és fejlődést mutathatunk és találhatunk is.

Keress minket bizalommal!
Lélekhang Alapítvány